Zondag 17 oktober: Op avontuur in de geschiedenis van Den Haag met verhalenverteller Charlotte

charlotte-11-verteller-stadswandeling-storytrail-6

PERSBERICHT

Zondag 17 oktober:
Op avontuur in de geschiedenis van Den Haag met verhalenverteller Charlotte  

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 17 oktober de StoryTrail stadswandeling Den Haag. Verhalenverteller Chique Charlotte is je gids. In het decor van de eeuwenoude binnenstad beleef je samen met haar de sagen en legenden van de stad.

Den Haag – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Charlotte de stadsgeschiedenis tot leven.    

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een sterk verhaal op je te wachten. Verteller Charlotte neemt je mee door het deftige Den Haag van graven, prinsen en prinsessen. Maar ook door de stad van gewone mannen en vrouwen die niks moeten hebben van al gewichtigdoenerij. Gaat dat wel goed, Haagse kak en Haagse bluf samen in één stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Den Haag, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.     

De StoryTrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 17 oktober 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter