Zondag 17 september: Op avontuur in de geschiedenis van Baarn met verhalenverteller Johannes

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 030 Blog

PERSBERICHT

Zondag 17 september:
Op avontuur in de geschiedenis van Baarn met verhalenverteller Johannes  

Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Baarn. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondagmiddag 17 september neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.  

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een sterk verhaal op je te wachten. Zo laat Johannes je kennismaken met de roemruchte burgemeester Laan, die de gemeente opstootte in de vaart der volkeren. Je gaat op avontuur met schutter Kees, die Baarn in de grootst mogelijke problemen bracht. Je staat schouder aan schouder om Kasteel Huys ter Eem te verdedigen tegen de Spanjaarden. En je beleeft het ware verhaal van de Baarnse muisjes.         

Hoe het is afgelopen met de helden en heldinnen uit de geschiedenis? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in Baarn? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.     

De StoryTrail Theaterwandeling Baarn begint op zondag 17 september 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/baarn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter