Zondag 17 september: Op avontuur in de geschiedenis van Baarn met verhalenverteller Johannes

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 030 Blog

PERSBERICHT

Zondag 17 september: StoryTrail Theaterwandeling Baarn
Op avontuur in de geschiedenis met verhalenverteller Johannes  

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Baarn. Op zondagmiddag 17 september neemt verhalenverteller Johannes je mee door de ongelooflijke geschiedenis van deze mooie stad.

Stad?! Jazeker: Baarn heeft dan wel geen stadsmuur, maar stadsrechten heeft het wel degelijk. Hoe dat precies zit, ga je samen met Johannes ontdekken. En dat is nog maar het begin. Tijdens de StoryTrail stadswandeling ligt er achter elke gevel en op elke straathoek wel een sterk verhaal op je te wachten.

Zo ga je op avontuur met schutter Kees, die Baarn in het jaar 1481 in de grootst mogelijke problemen bracht. Je mag op audiëntie bij de roemruchte burgemeester Laan. Je staat schouder aan schouder om Kasteel Huys ter Eem te verdedigen tegen de Spanjaarden. En je beleeft het ware verhaal van de Baarnse muisjes.         

Hoe het is afgelopen met de helden en heldinnen uit de geschiedenis? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in Baarn? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.     

De StoryTrail Theaterwandeling Baarn begint op zondag 17 september 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/baarn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter