Zondag 3 september: Op avontuur in de geschiedenis van Leiden met verhalenverteller Franciscus

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 3 september:
Op avontuur in de geschiedenis van Leiden met verhalenverteller Franciscus  

Acteur Franciscus van Theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Leiden. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondagmiddag 3 september neemt hij zijn publiek mee naar het roemruchte jaar 1574.  

Leiden is een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Franciscus het Leiden van de Tachtigjarige Oorlog tot leven.    

Wandelend door de mooie binnenstad laat Franciscus je kennismaken met Glippers en Geuzen. Je gaat op avontuur met de dappere Leidse Magdalena. Je komt oog in oog te staan met de roemruchte veldheer Valdez. En je beleeft hoe een heel klein duifje de stad van de ondergang weet te redden.

Hoe het afliep met al die helden en heldinnen? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling Leiden, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.     

De StoryTrail Theaterwandeling Leiden begint op zondag 3 september 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter