Zondag 3 september: Op avontuur in de geschiedenis van Gorinchem met verhalenverteller Hubertus

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Hubertus 014 Blog 510x

PERSBERICHT

Zondag 3 september:
Op avontuur in de geschiedenis van Gorinchem met verhalenverteller Hubertus  

Acteur Hubertus van Theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Gorinchem. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondagmiddag 3 september neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.  

Gorinchem – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Hubertus de stadsgeschiedenis tot leven.    

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een sterk verhaal op je te wachten. Verteller Hubertus laat je kennismaken met de doorluchtige Graven van Arkel, die het in Gorinchem eeuwenlang voor het zeggen hadden. Samen beleef je hun ongelooflijke avonturen. Maar je beleeft ook hoe hun heerschappij op bitterzoete wijze op de klippen liep.

En dat is nog lang niet alles! Gorinchem was niet alleen een stad van graven maar ook van schippers, soldaten, boeren en handelslui. Wat die allemaal hebben meegemaakt? En wat je daar tegenwoordig nog van terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.     

De StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem begint op zondag 3 september 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter