Vrijdag 8 september: StoryTrail Theaterwandeling door Middelburg vol historische stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Vrijdag 8 september:
StoryTrail Theaterwandeling door Middelburg vol historische stadsverhalen

De geschiedenis van Middelburg beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op vrijdagavond 8 september. Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Johannes niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al midden in een spannend verhaal.

Johannes neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Je maakt kennis met de roemruchte Graaf Willem, die bijna (maar net niet helemaal) tot keizer werd gekroond. Je vaart samen met notaris Roggeveen het zeegat uit, op zoek naar het Zuidland. Je ontdekt hoe de sluwe brillenmaker Janse rijk werd, en ook weer arm. En je beleeft het ware verhaal van de Middelburgse Maneblussers.        

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op vrijdagavond 8 september 2023 om 19:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter