Ga mee met verhalenverteller Johannes op zondag 10 september: StoryTrail Theaterwandeling door Goes vol historische stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Ga mee met verhalenverteller Johannes op zondag 10 september:
StoryTrail Theaterwandeling door Goes vol historische stadsverhalen  

Op zondag 10 september kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis van Goes, samen met verhalenverteller Johannes. Zijn StoryTrail Theaterwandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur vol spannende en ontroerende stadsverhalen.  

Verteller Johannes neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Toen was Goes een stad van steenrijke kooplieden en straatarme viswijven. Een stad van statige patriciërswoningen, maar ook van duistere stegen die het daglicht niet konden verdragen.  

Johannes vertelt je verhalen over het rijke en het arme Goes. Over de dappere Frans Naerebout, die vele schipbreukelingen het leven redde. Over Jan Katoen, de gevreesde voetenbrander. Over Cornelis, de eenvoudige herbergierszoon die het tot keizer wist te schoppen. En over de pest, die dankzij de Grote Kerk voor altijd uit Goes verdween.

Hoe het de helden en heldinnen uit de Goese geschiedenis verging? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Goes, een heerlijk vertel-avontuur voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling Goes begint op zondag 10 september 2023 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter