Zaterdag 9 september: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen vol prachtige stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling Vlissingen verhalenverteller Johannes 022 BLOG

PERSBERICHT

Zaterdag 9 september:
StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen vol prachtige stadsverhalen

Op zaterdag 9 september komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Vlissingen met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Vlissingen is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Johannes de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Je maakt kennis met kapers en walvisvaarders. Je hoort het bizarre levensverhaal van Johan Westerwijk. Je beleeft de wonderbaarlijke geschiedenis van het Dokje van Perry. En je bent erbij als Michiel de Ruyter zonder een schot te lossen de Duinkerkers te grazen neemt. Johannes laat je de stadsgeschiedenis beleven in een voorstelling vol vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek.

 

De StoryTrail stadswandeling Vlissingen begint op zaterdag 9 september 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter