Zaterdag 10 december: StoryTrail Theaterwandeling Breda

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zaterdag 10 december: StoryTrail Theaterwandeling Breda
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Erik de Beweerde

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Breda. Op zaterdag 10 december neemt verteller Erik de Beweerde van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden.    

In het prachtige decor van de binnenstad laat Erik je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je beleeft hoe de Spaanse bevelvoerder Houtepen de stad belegert in de Tachtigjarige Oorlog. Je staat zij aan zij met de dappere burgers die hun stad verdedigen. Je verzint een geweldige list om de vijand te slim af te zijn. En je ontdekt de romantische geheimen die verborgen liggen in de toren van de Grote Kerk.  

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Erik het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Breda tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.    

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zaterdag 10 december 2022 om 16:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter