StoryTrail Theaterwandeling Alkmaar op zondag 4 december

StoryTrail-Stadswandeling-Alkmaar-verhalenverteller-Godefridus_016_crop.jpg

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling Alkmaar op zondag 4 december:
Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Godefridus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Alkmaar. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Godefridus is je gids op zondag 4 december.

Godefridus neemt je mee naar het verre verleden van de stad. Hij heeft een oud koffertje bij zich, waaruit hij de mooiste verhalen tevoorschijn tovert. Verhalen over de helden en de schurken die hier vroeger woonden. Over rebellen en opstandelingen, hoge heren en vechtersbazen, bierbrouwers, broodbakkers en kaaskoppen.

Wandelend door de prachtige binnenstad beleef je de geschiedenis van Alkmaar zo levensecht dat het wel lijkt of je eeuwen terug in de tijd bent beland. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling vol vaart, humor en liefde voor de stad.

De StoryTrail stadswandeling Alkmaar begint op zondag 4 december 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/alkmaar. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter