Drie zondagen in november:   Beleef de geschiedenis van Utrecht met de vertellers van Stadsavonturen

rinus4-verteller-stadswandeling-135

PERSBERICHT

Drie zondagen in november:  
Beleef de geschiedenis van Utrecht met de vertellers van Stadsavonturen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert in november drie StoryTrail stadswandelingen door de binnenstad van Utrecht. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere mix van historie en verteltheater.  

Wie met een van de vertellers van Stadsavonturen door Utrecht wandelt, kan genieten van prachtige torens, tuinen, stegen en pleinen. Maar vooral ook van de verhalen die op al die plekken verborgen liggen. Verhalen over heiligen en schijnheiligen. Over bouwmeesters. Over helden en schurken. Én over een vrouw die zich uit pure vroomheid liet opsluiten in de muur van een kerk.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert de verteller de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Utrecht tijdens een verhalenwandeling die je niet snel zult vergeten. 

Je kunt meewandelen met de StoryTrail stadswandeling Utrecht op zondag 13, zondag 20 en zondag 27 november 2022. Aanvang: 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter