StoryTrail Theaterwandeling door Schoonhoven op vrijdag 4 november

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 009 Blog

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling door Schoonhoven op vrijdag 4 november

 

Een verteltheatervoorstelling met de eeuwenoude binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Schoonhoven. Op vrijdagmiddag 4 november neemt acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste sagen en legenden uit de stadshistorie.

 

In de geschiedenis van Schoonhoven wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. List en bedrog, misdaad en liefde, hoop, wanhoop en een ongelooflijk wonder: je gaat het allemaal meemaken.

 

Verteller Johannes brengt de geschiedenis van Schoonhoven zo meeslepend tot leven dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen komt te staan van een eeuwenoude scheepskapitein, een legendarische weldoener of een edelsmid. Zo wandel je dwars door de stadsgeschiedenis – een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!

 

De StoryTrail stadswandeling Schoonhoven begint op vrijdag 4 november 2022 om 17:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/schoonhoven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter