Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Deventer op zondag 4 september

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Zaterdag 26 november: StoryTrail Theaterwandeling door Deventer
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Godefridus

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Deventer. Op zaterdag 26 november neemt verteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden.    

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Godefridus je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je wordt goeie maatjes met kooplui en geleerden. Je ontdekt de kracht van de Deventer boeken en koeken. Je ervaart enorme rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. En je stelt je te weer tegen de vijanden die dat mooie Deventer maar wat graag willen veroveren. Zo wandel je dwars door de bewogen stadshistorie, een belevenis die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zaterdag 26 november 2022 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter