Zondag 14 juli en zondag 11 augustus: StoryTrail Theaterwandeling Breda vol prachtige stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Hubertus 005 Blog 510x

PERSBERICHT

Zondag 14 juli en zondag 11 augustus:
StoryTrail Theaterwandeling Breda vol prachtige stadsverhalen

Machtige veldheren, dappere burgers, vrome begijnen en een heel slimme turfsteker: je komt ze allemaal tegen tijdens de StoryTrail Theaterwandeling door Breda. Op zondag 14 juli en zondag 11 augustus kan je de stadsgeschiedenis gaan beleven met verhalenverteller Hubertus van Theatergezelschap Stadsavonturen.

Dwalend door de mooie binnenstad van Breda duik je samen met Hubertus in de bewogen stadshistorie. Hou je maar vast: je wandelt helemaal terug naar de Tachtigjarige Oorlog! Daar zal je getuige zijn van innige liefde, maar ook van bittere strijd, list en bedrog. Je komt oog in oog te staan met de Spaanse krijgsheer Houtepen. Je bent erbij als hij met zijn mannen Breda verovert. Je zoekt een veilig heenkomen op het Begijnhof. Je sluipt de stad uit om Prins Maurits te ontmoeten. En je gaat samen met de verteller aan boord van het Turfschip om Breda van de Spanjaarden te bevrijden.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Een heerlijk avontuur voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.

De StoryTrail Theaterwandeling Breda begint op zondag 14 juli en zondag 11 augustus 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter