Zondag 21 juli & zondag 18 augustus: Op avontuur in de geschiedenis van Haarlem

StoryTrail rondleiding Magazijn De Zon verhalenverteller Franciscus stadhuisbrug 001 Blog

PERSBERICHT

Zondag 21 juli & zondag 18 augustus:
Op avontuur in de geschiedenis van Haarlem met verhalenverteller Franciscus

Uitvinders, weldoeners, machtige Graven en woeste soldaten: je kunt ze allemaal tegenkomen tijdens de StoryTrail Theaterwandeling Haarlem. Op zondag 21 juli en zondag 18 augustus gidst verhalenverteller Franciscus je door de bewogen stadsgeschiedenis.

Franciscus neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je komt oog in oog te staan met de dappere Kenau die de stad verdedigt in de Tachtigjarige Oorlog. Je maakt kennis met Lourens Janszoon Coster, de uitvinder. Je bewondert de goede daden van Pieter Teyler, de verzamelaar. En je ontdekt hoe Graaf Willem de Tweede bijna keizer werd – maar nét niet helemaal.

Dwalend door de prachtige binnenstad beleef je de avonturen van de Haarlemmers die hier ooit woonden en werkten. Een bijzondere belevenis voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen!

De StoryTrail Theaterwandeling Haarlem begint op zondag 21 juli en zondag 18 augustus 2024 om 14:00 uur. Ook in het najaar ben je van harte welkom op elke derde zondag van de maand. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter