Zondag 26 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Breda

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 26 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Breda
Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Erik

Op zondagmiddag 26 juni kun je een heerlijke duik nemen in het rijke stadsverleden van Breda. Verhalenverteller Erik de Beweerde van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Hij presenteert een unieke StoryTrail wandeling vol historische stadsverhalen.

Dwalend door de straten en stegen van de binnenstad laat Erik je kennismaken met de helden én de schurken uit het Breda van de Tachtigjarige Oorlog. Hij vertelt meeslepende verhalen over dappere soldaten, roekeloze vechtersbazen, vrome begijntjes en sluwe turfstekers. Én over een hartstochtelijk verliefde torenwachter.  

Hoe het afliep met die eeuwenoude stadsbewoners? Hoe het beroemde Turfschip de stad wist binnen te komen? Wat het lot was van de Spaanse aanvoerder Houtepen en zijn kornuiten? En wat zich allemaal heeft afgespeeld in de deftige Hofhuizen aan de Catharinastraat? Verteller Erik laat het je allemaal beleven tijdens deze wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 26 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter