Zaterdag 25 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen – Op avontuur in de geschiedenis met verteller Johannes

StoryTrail stadswandeling Vlissingen verhalenverteller Johannes 009 BLOG

PERSBERICHT

Zaterdag 25 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Johannes

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Vlissingen. Op zaterdag 25 juni neemt verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de stad aan de Westerschelde.   

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Johannes je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je gaat op avontuur met John Perry, de man achter het beroemde Dokje van Perry. Je vaart het zeegat uit met kapers en piraten. Je ontdekt waarom Michiel de Ruyter zo geliefd was bij zijn bemanning – en waarom niet. Je ervaart de geheime kracht van Zeeuwse boter. En je beleeft het verhaal van de legendarische Flessendieven.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Vlissingen tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.    

De StoryTrail stadswandeling Vlissingen begint op zaterdag 25 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter