Zondag 24 en vrijdag 29 april: Beleef de geschiedenis van Historisch Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 24 en vrijdag 29 april:
Beleef de geschiedenis van Historisch Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

Op zondag 24 en vrijdag 29 april komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Historisch Delfshaven voor de eerste StoryTrail stadswandelingen van dit jaar. Verteller Hildebrand neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht vol sagen, legenden en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van het oude stadje brengt Hildebrand de helden en schurken uit de geschiedenis tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf in de schoenen staat van de zakkendragers, zeeschuimers en edelmogende heren die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Samen met de verteller ga je op avontuur. Je vaart het zeegat uit met drieste kapers. Je staat schouder aan schouder met dappere vrouwen. Je leert de finesses van het haringkaken. Je likt je lippen af na een slokje levertraan. En je gaat op jacht naar een fortuin.

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van al die historische belevenissen vandaag de dag nog terug kunt zien in Delfshaven? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.      

De StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven begint op zondag 24 en vrijdag 29 april 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter