Zondag 24 april: Beleef de geschiedenis van Amersfoort met verhalenverteller Louise Wandelaar

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 24 april:
Beleef de geschiedenis van Amersfoort met verhalenverteller Louise Wandelaar

Op zondag 24 april komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Amersfoort voor de eerste StoryTrail stadswandeling van dit jaar. Verteller Louise Wandelaar neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door de binnenstad, vol sagen, legenden en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Louise de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Dat doet zij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf in de schoenen staat van de soldaten, de notabelen en de keientrekkers die hier vroeger de dienst uitmaakten. Terwijl je door de eeuwenoude straten dwaalt, ga je vreemde dingen meemaken. Grappen en grollen, list en bedrog, misdaad en spokerij. Allemaal waar gebeurd.  

Hoe al die stadsavonturen aflopen? En wat daarvan nog is terug te zien in Amersfoort? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Amersfoort, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 24 april 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter