Zondag 17 april: Beleef de geschiedenis van Gouda met verhalenverteller Brot van Gromme

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

Zondag 17 april:
Beleef de geschiedenis van Gouda met verhalenverteller Brot van Gromme

Op zondag 17 april komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Gouda voor de eerste StoryTrail stadswandeling van dit jaar. Verteller Brot van Gromme neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door de binnenstad, vol sagen, legenden en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt verteller Brot de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Die waren er volop toen Gouda eeuwen geleden een van de machtigste handelssteden was in Holland.

Je komt terecht in een stad vol bedrijvigheid. Schippers varen af en aan met turf, kaas en bier. Op straat krioelt het van de kooplieden, de zakkendragers en de viswijven. Die maken veel mee en hebben veel verhalen te vertellen.

Die verhalen ga je tijdens deze stadswandeling in geuren en kleuren beleven. Verteller Brot neemt je mee in een fantastisch historisch avontuur. Zo duik je samen in de geschiedenis van Gouda – een feest voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 17 april 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter