Zondag 17 april: Beleef de geschiedenis van Arnhem met verhalenverteller Godefridus

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Zondag 17 april:
Beleef de geschiedenis van Arnhem met verhalenverteller Godefridus

Op zondag 17 april komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Arnhem voor de eerste StoryTrail stadswandeling van dit jaar. Verteller Godefridus neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door de binnenstad, vol sagen, legenden en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Godefridus de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Vooral de schurken eigenlijk, want die waren er volop toen Arnhem eeuwen geleden een van de machtigste steden was in de Lage Landen. De gevreesde veldheer Maarten van Rossum bijvoorbeeld, dat was een van de ergste. Samen met zijn meester, Hertog Karel van Gelre, beraamde hij sluwe listen om Arnhem groot te maken. De Hertog had ook nog een vrome zuster. En er was een geheimzinnige waarzegster in het spel.  

Waar dát allemaal toe leidde? En hoe het afliep met de hoge heren? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Arnhem, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 17 april 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter