Zaterdag 16 april: StoryTrail stadswandeling Dordrecht

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zaterdag 16 april: StoryTrail stadswandeling Dordrecht
Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen met verteller Godefridus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Dordrecht. Op zaterdagmiddag 16 april neemt verteller Godefridus je mee op een avontuurlijke tocht vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.  

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Godefridus de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf in de schoenen staat van de graven, notabelen, soldaten en piraten die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Wie Dordt zegt, zegt: water. Het water heeft de stad steenrijk gemaakt. De rijkste van Holland. Want de handel kwam over de rivier. Maar vertrouwen kun je dat water nooit. Dat bleek wel tijdens de Sint Elizabethvloed in 1421: die spoelde heel het achterland weg en maakte van Dordrecht in één nacht een eiland. Verteller Godefridus laat je die vreselijke vloed meemaken.

En dat is nog maar het begin. Dwalend door de oude binnenstad tovert Godefridus het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Deventer tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol wonderlijke avonturen.       

De StoryTrail stadswandeling Dordrecht begint op zaterdag 16 april 2022 om 16:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter