Zondag 8 mei: StoryTrail stadswandeling Den Bosch – Op avontuur in de geschiedenis met verteller Reijckhart

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

Zondag 8 mei: StoryTrail stadswandeling Den Bosch
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Reijckhart

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Den Bosch. Op zondag 8 mei neemt verteller Reijckhart van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden.    

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Reijckhart je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je ervaart hoe de stad ontstond, middenin een diep moeras. Je kijkt eens wat beter naar de prachtige Sint Jan. Je beleeft ongelooflijke wonderen. Je gaat op avontuur met ridders en soldaten. En je ontdekt hoe Den Bosch de gezelligste en gemoedelijkste stad van Brabant kon worden.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Reijckhart het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Den Bosch tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat je nooit meer vergeet.    

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 8 mei 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter