StoryTrail Theaterwandeling Leeuwarden op zaterdag 7 mei

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling Leeuwarden op zaterdag 7 mei:
Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen met verteller Deodorus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Leeuwarden. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Deodorus is je gids op zaterdagmiddag 7 mei.

Deodorus neemt je mee naar het verre verleden van de Friese hoofdstad. Hij heeft een oud koffertje bij zich, waaruit hij prachtige verhalen tevoorschijn tovert. Verhalen over de prinsen en prinsessen die hier vroeger woonden. Over hun tafelzilver, dat op wonderbaarlijke wijze verdween. Over diepe armoe. Over immense rijkdom. Over slaande ruzie, misdaad en verraad. Én over innige liefde.  

Wandelend door de straten en stegen van de binnenstad beleef je de geschiedenis van Leeuwarden zo levensecht dat het wel lijkt of je zelf eeuwen terug stapt in de tijd. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling vol vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zaterdag 7 mei 2022 om 16:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter