Zondag 1 mei: StoryTrail stadswandeling Leiden met verteller Johannes

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

Zondag 1 mei: StoryTrail stadswandeling Leiden met verteller Johannes

Op zondagochtend 1 mei kun je tijdens de StoryTrail stadswandeling genieten van hét verhaal uit de Leidse geschiedenis: het beleg en ontzet in 1574. Verhalenverteller Johannes is je gids.

Wandelend door de binnenstad neemt Johannes je mee naar de 16e eeuw. Toen woonden er nog echte Glippers in Leiden. Toen broeide en gistte het in de stad. Toen aten de mensen boomschors om de Spaanse belegering te kunnen doorstaan. En toen had je gelukkig ook de geweldige Watergeuzen, nietsontziende heren met spieren zo dik als scheepskabels, die klaar stonden om Leiden te komen bevrijden.

Hoe de boomschors ons smaakte? Wat de Spanjaarden in hun schild voerden? En hoe een heel klein duifje kon uitgroeien tot dé grote held van Leiden? Verteller Johannes laat het je allemaal beleven, in verhalen zo meeslepend dat het wel lijkt of je echt in 1574 bent beland. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling, vol vaart, humor en liefde voor de stad.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 1 mei 2022 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter