Mei is verhalenmaand in Utrecht: Beleef de stadsgeschiedenis met de vertellers van Stadsavonturen

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Mei is verhalenmaand in Utrecht:
Beleef de stadsgeschiedenis met de vertellers van Stadsavonturen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert in mei vijf StoryTrail stadswandelingen door de binnenstad van Utrecht. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere mix van historie en verteltheater.  

Wie met de vertellers van Stadsavonturen door Utrecht wandelt, kan genieten van prachtige torens, tuinen, stegen en pleinen. Maar vooral ook van de verhalen die daar verborgen liggen. Verhalen over heiligen en schijnheiligen. Over schurken, helden en bouwmeesters. Én over een vrouw die zich uit pure vroomheid liet opsluiten in de muur van een kerk.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert de verhalenverteller de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Utrecht tijdens een verhalenwandeling die je niet snel zult vergeten. 

Je kunt meewandelen met de StoryTrail stadswandeling Utrecht op zondag 1, 8, 15 en 22 mei 2022, aanvang 14:00 uur. Er is ook een wandeling op zaterdag 7 mei 2022, aanvang 16:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter