Zaterdag 30 april: StoryTrail stadswandeling Enkhuizen

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Enkhuizen – Verhalenverteller Johannes

PERSBERICHT

Zaterdag 30 april: StoryTrail stadswandeling Enkhuizen
Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen met verteller Johannes

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Enkhuizen. Op zaterdag 30 april neemt verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de stad aan de Zuiderzee.  

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Johannes je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je beleeft het bijna vergeten verhaal van de Dromedaris. Je komt er achter wat de geleerde stadsdokter Paludanus allemaal voor rare zaakjes in huis haalde. Je beleeft de bloedstollende geschiedenis van de Zuiderkerk. Je gaat op avontuur met de nieuwsgierigste vrouw uit de stadsgeschiedenis. En je vaart het zeegat uit op zoek naar het legendarische Rode Paard.   

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Enkhuizen tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.   

De StoryTrail stadswandeling Enkhuizen begint op zaterdag 30 april 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/enkhuizen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter