Zondag 24 april: StoryTrail stadswandeling Groningen

STORYTRAIL-GRONINGEN-2

PERSBERICHT

Zondag 24 april: StoryTrail stadswandeling Groningen
Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen met verteller Johannes

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Groningen. Op zondagmiddag 24 april neemt verteller Johannes je mee op een avontuurlijke tocht vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.  

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Johannes je kennismaken met de helden en schurken uit het verleden van Groningen. Je gaat op avontuur met de sterkste turfdragers van de stad. Je ontdekt de geheimen van de Prinsentuin. Je verzint een list om bisschop Bommen Berend te slim af te zijn. Je wordt dikke maatjes met de moeder van het Rode Weeshuis. En je bewondert het baanbrekende werk van de beroemdste studente uit de stadsgeschiedenis.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Groningen tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Groningen begint op zondag 24 april 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter