Zondag 1 oktober: Een avontuurlijke rondleiding door Den Haag met verhalenverteller Franciscus

StoryTrail wandeling landgoed Huys ten Donck. Verhalenverteller Franciscus vertelt

PERSBERICHT

Zondag 1 oktober:
Een avontuurlijke rondleiding door Den Haag met verhalenverteller Franciscus

Een levendige rondleiding door Den Haag? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Franciscus zijn. Op zondag 1 oktober kun je met hem mee op avontuur in de binnenstad. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij je de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling Den Haag laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De grachten, pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Franciscus je meeneemt naar het Den Haag van eeuwen terug.  

Dat gaat wat worden, want de stad heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 1 oktober 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter