StoryTrail Theaterwandeling door Den Haag op 18 en 26 september

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling door Den Haag op 18 en 26 september:
Beleef de historische verhalen van de stad

 

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Den Haag. De StoryTrail is een combinatie van een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling. Een van de verhalenvertellers van Stadsavonturen is je gids op zondag 18 en maandag 26 september.

 

De verteller neemt je mee naar het verre verleden van Den Haag. Onderweg tovert hij de mooiste stadsverhalen tevoorschijn. Verhalen over de helden en de schurken die hier vroeger woonden. Over prinsen en raddraaiers, opstand en oproer, hete aardappelen en kleine hartjes. De verteller laat het je de Haagse geschiedenis in geuren en kleuren beleven. Je bent van harte welkom bij deze wandelende vertelvoorstelling vol vaart, humor en liefde voor de stad.     

 

De StoryTrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 18 september 2022 om 14:00 uur en op maandag 26 september 2022 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter