28, 29 en 30 september: StoryTrail Theaterwandeling in Leiden – Beleef het legendarische jaar 1574 met verhalenverteller Johannes

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

28, 29 en 30 september: StoryTrail Theaterwandeling in Leiden 
Beleef het legendarische jaar 1574 met verhalenverteller Johannes

In de aanloop naar 3 oktober presenteert Theatergezelschap Stadsavonturen het meeslepende verhaal van Leidens Beleg en Ontzet. Verhalenverteller Johannes neemt zijn publiek mee naar het jaar 1574. Je kunt mee wandelen op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 september.   

Tijdens de StoryTrail stadswandeling maak je het Beleg van Leiden aan den lijve mee. Je bent erbij als de gevreesde Spaanse commandant Valdez de stad van de buitenwereld afsluit. Je voelt mee met de Leidenaars die steeds minder te eten hebben. Je beleeft hoe wanhopige burgers in opstand komen tegen burgemeester Van der Werff. En je verzint een fantastische list om de Spanjaarden te slim af te zijn.  

Verteller Johannes brengt hét verhaal van Leiden vaart en humor, en met liefde voor de stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je nooit meer vergeet.

De storyTrail stadswandeling Leiden begint op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 september 2022 om 19:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter