Zaterdag 1 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Zwolle – Op avontuur in de geschiedenis met verteller Godefridus

godefridus6-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zaterdag 1 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Zwolle
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Godefridus

 

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Zwolle. Op zaterdag 1 oktober neemt verteller Godefridus van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden.    

 

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Godefridus je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je ontdekt het tijdens deze wandeling al snel: de Zwollenaren hebben hun zaakjes meestal heel handig aangepakt. Met list en ondernemingslust is de stad enorm rijk geworden. Rijker dan enige andere stad in de wijde omtrek. Maar dat succes had ook een keerzijde. Soms dreigden de Zwollenaren wel eens iets te arrogant te worden. Dat leidde tot fikse burenruzies. En tot een stevig conflict met Hertog Karel van Gelre.

Verteller Godefridus laat het je allemaal in geuren en kleuren meemaken. Op elke straathoek tovert hij wel weer een nieuw sterk stadsverhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Zwolle tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.    

 

De StoryTrail stadswandeling Zwolle begint op zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter