Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Arnhem op zondag 2 oktober

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Overtuig

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Arnhem op zondag 2 oktober

 

Een verteltheatervoorstelling met de straten en stegen van de binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Arnhem. Op zondag 2 oktober neemt acteur Phileas van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste sagen en legenden uit de stadshistorie.

 

In de geschiedenis van Arnhem wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur.

Je maakt kennis met Hertog Karel, die van Arnhem een machtige stad maakte. Je huivert bij de aanblik van zijn gevreesde veldheer Maarten van Rossum. Je laveert samen met hen tussen oorlog en vrede. Je ervaart grote rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. En je komt er achter wat in de stad van nu nog is terug te zien van de eeuwenoude geschiedenis. De StoryTrail stadswandeling Arnhem is een belevenis die je nooit meer vergeet.

 

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 2 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter