StoryTrail Theaterwandeling door Haarlem op zondag 2 oktober

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling door Haarlem op zondag 2 oktober:
Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Franciscus

 

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Haarlem. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Franciscus is je gids op zondag 2 oktober.

 

Franciscus neemt je mee naar het verre verleden van de stad. Hij heeft een oud koffertje bij zich, waaruit hij de mooiste verhalen tevoorschijn tovert. Verhalen over de helden en de schurken die hier vroeger woonden. Over dappere soldaten, geniale uitvinders, booswichten en weldoeners. Én over de meest standvastige vrouw die Holland ooit heeft gekend.

 

Wandelend door de prachtige binnenstad beleef je de geschiedenis van Haarlem zo levensecht dat het wel lijkt of je eeuwen terug in de tijd bent beland. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling vol vaart, humor en liefde voor de stad.

 

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 2 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter