Première: de StoryTrail Theaterwandeling Baarn – Beleef de geschiedenis van Baarn op 2 en 16 oktober

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 022 Blog

PERSBERICHT

Première: StoryTrail Theaterwandeling Baarn
Beleef de geschiedenis van Baarn op 2 en 16 oktober


Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Baarn. Een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één. Verhalenverteller Johannes is je gids. Hij verwelkomt je graag bij de première-wandelingen op zondag 2 en zondag 16 oktober.

Johannes is geen gewone stadsgids. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van hem niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal. 

Een van de verhalen die Johannes vertelt, gaat over de Baarnse stadsmuur. Want veel mensen denken dat Baarn een dorp is, maar niets is minder waar! Baarn is een echte stad, met echte stadsrechten en alles erop en eraan. Maar met de stadsmuur is toch iets vreemds aan de hand. Die is nergens te bekennen. Hoe zit dat met die muur? Waar is die gebleven? Dat is een van de geheimen die je gaat ontrafelen tijdens de StoryTrail stadswandeling.

De geschiedenis van Baarn heeft nog veel meer voor je in petto. Blinde passie, innige liefde, woeste strijd, machtige kastelen én… hele kleine muisjes. Verteller Johannes brengt de eeuwenoude stadsverhalen tot leven met vaart en humor, met liefde voor Baarn en oog voor zijn publiek. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Baarn begint op zondag 2 oktober en zondag 16 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/baarn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

Op Open Monumentendag (zaterdag 10 september) kan je al vast een voorproefje beleven van deze vertelvoorstelling, tijdens een korte Mini-StoryTrail Baarn. Info en reserveren: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/baarn.

Deze voorstelling werd geïnitieerd door de Vrienden van de Pauluskerk, in samenwerking met de Gemeente Baarn.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter