StoryTrail Theaterwandeling door Leeuwarden op zondag 9 oktober

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling door Leeuwarden op zondag 9 oktober:
Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Deodorus

 

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Leeuwarden. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Deodorus is je gids op zondagmiddag 9 oktober.

 

Deodorus neemt je mee naar het verre verleden van Leeuwarden. Onderweg tovert hij de mooiste stadsverhalen tevoorschijn. Verhalen over de helden en de schurken die hier vroeger woonden. Over deftige prinsessen, sluwe oplichters, kooplieden, socialisten en dominees. Én over de tegenstelling tussen arm en rijk die als een rode draad door de stadshistorie loopt.

 

Wandelend door de binnenstad beleef je de geschiedenis van Leeuwarden zo levensecht dat het wel lijkt of je eeuwen terug in de tijd bent beland. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling vol vaart, humor en liefde voor de stad.

 

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 9 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter