Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Den Bosch op zondag 9 en zondag 30 oktober

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Den Bosch op zondag 9 en zondag 30 oktober

Een lopende theatervoorstelling met de straten en stegen van de binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Den Bosch. Op zondag 9 en zondag 30 oktober neemt een van de vertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Den Bosch wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur.

Je wordt goeie maatjes met de oeroude Bosschenaren die de stad eeuwen geleden stichtten. Je maakt kennis met heiligen en schijnheiligen. Je ontdekt de geheimen van de prachtige Sint Jan. Je ervaart onmetelijke rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. En je komt er achter hoe een woeste Moerasdraak kon uitgroeien tot de gezelligste stad van Nederland.

Zo wandel je dwars door de bewogen historie van ‘s-Hertogenbosch, een bijzondere belevenis die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 9 en zondag 30 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter