Zondag 16 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Historisch Delfshaven

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 16 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Historisch Delfshaven

De geschiedenis van Delfshaven beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondagmiddag 16 oktober. Acteur Hildebrand van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van Hildebrand niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Hildebrand neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Daar aangekomen, maak je kennis met de grootste helden en schurken uit de stadsgeschiedenis. Je gaat op avontuur met de stoere kerels uit het Zakkendragershuisje. Je maakt kennis met haringvissers en walvisvaarders. Je ontdekt het geheim van de Stadsbrouwerij. En je vaart het zeegat uit met kapers en piraten.

Zo reis je dwars door de bewogen stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven begint op zondag 16 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter