Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Breda op zondag 23 oktober

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Breda op zondag 23 oktober

Een theatervoorstelling met de straten en stegen van de binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Breda Op zondagmiddag 23 oktober neemt verteller Erik de Beweerde van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Breda wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur.

Je wordt goeie maatjes met de torenwachter die de stad bewaakt. Je maakt kennis met de bewoners van de deftige Catharinastraat. Je staat op de barricaden als krijgsheer Houtepen de stad komt veroveren. Je ontdekt de geheimen van het eeuwenoude Begijnhofje. Je ervaart grote rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. En je komt er achter hoe het legendarische Turfschip ongezien de stad binnen voer.

Zo wandel je dwars door de bewogen historie van Breda, een belevenis die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 23 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter