Donderdag 27 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Goes

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Donderdag 27 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Goes

De geschiedenis van Goes beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op donderdag 27 oktober. Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van Johannes niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Johannes neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je gaat op avontuur met de Viswijven uit het Visperk. Je komt middenin een adembenemende schutterswedstrijd terecht. Je maakt kennis met de grootste held en de ergste schurk uit de stadsgeschiedenis. En je ontdekt hoe de pest voor altijd uit Goes verdween.     

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Goes begint op donderdag 27 oktober 2022 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter