Vrijdag 28 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen

StoryTrail stadswandeling Vlissingen verhalenverteller Johannes 022 BLOG

PERSBERICHT

Vrijdag 28 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen

De geschiedenis van Vlissingen beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op vrijdag 28 oktober. Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van Johannes niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Johannes neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je gaat op avontuur met piraten en zeeschuimers. Je komt middenin een adembenemend spookverhaal terecht. Je maakt kennis met de bouwer van het oudste droogdok van Europa. En je beleeft het ware verhaal van de legendarische Flessendieven.      

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Vlissingen begint op vrijdag 28 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter