Zaterdag 29 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Gouda

stadswandeling-gouda-storytrail-4

PERSBERICHT

Zaterdag 29 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Gouda

De geschiedenis van Gouda beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zaterdagmiddag 29 oktober. Acteur Erik de Beweerde van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van Erik niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Erik neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Daar maak je kennis met de grootste helden en schurken uit de stadsgeschiedenis. Je wordt goeie maatjes met viswijven en turfdragers. Je ontdekt de kracht van bier en kaas. Je ervaart enorme rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. En je gaat samen met schipperszoon Wouter op zoek naar zijn spoorloos verdwenen vader.

Zo wandel je dwars door de bewogen stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.    

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter