Eerste en laatste zaterdag van oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Zierikzee vol historische verhalen

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 010 Blog

PERSBERICHT

Eerste en laatste zaterdag van oktober:
StoryTrail Theaterwandeling door Zierikzee vol historische verhalen

Een theatervoorstelling met de straten en stegen van Zierikzee als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op zaterdag 1 en zaterdag 29 oktober neemt een van de vertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Zierikzee wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur.

Je maakt kennis met de beroemdste stadsdokter van Zeeland. Je gaat op zoek naar een verdwenen zwaard. Je huivert bij de spookachtige geschiedenis van de Dikke Toren. En je ontdekt hoe het komt dat er in Zierikzee zo veel zeemeerminnen te zien zijn. Zo wandel je dwars door de bewogen stadshistorie, een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zaterdag 1 en zaterdag 29 oktober 2022 om 12:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter