26 november & 3 december: StoryTrail Theaterwandeling Den Haag vol prachtige stadsverhalen

StoryTrail wandeling landgoed Huys ten Donck. Verhalenverteller Franciscus vertelt

PERSBERICHT

26 november & 3 december:
StoryTrail Theaterwandeling Den Haag vol prachtige stadsverhalen

Machtige graven, woedende burgers, Hoeken, Kabeljauwen, de lieftallige Aleida en de Gebroeders De Witt: je komt ze allemaal tegen tijdens de StoryTrail Theaterwandeling door Den Haag. Op zondag 26 november en zondag 3 december kan je de stadsgeschiedenis gaan beleven met een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen.

Dwalend door de mooie Haagse binnenstad duik je samen met de verhalenverteller in de bewogen stadshistorie. Hou je maar vast: je zult getuige zijn van innige liefde, maar ook van bloedige twisten, moord en doodslag. Gelukkig is er altijd ook nog de Haagse ooievaar, die al die vechtersbazen weer een beetje op één lijn probeert te krijgen. Ga je mee op avontuur? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail Theaterwandeling Den Haag begint op zondag 26 november en zondag 3 december 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter