Zondag 12 november: StoryTrail Theaterwandeling Brielle

StoryTrail Brie11.3011.30lle wandeling met verteller Brot van Gromme wijst met kerk

PERSBERICHT

Zondag 12 november: StoryTrail Theaterwandeling Brielle
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Brot van Gromme

Op zondag 12 november kan je de bewogen stadsgeschiedenis van Den Briel gaan beleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling. Samen met verhalenverteller Brot van Gromme duik je eeuwen terug in de tijd.
Tijdens de Tachtigjarige Oorlog was Brielle een belangrijk steunpunt van de Hollandse vloot. Dat merk je tijdens deze bijzondere stadswandeling al snel! Voor je het weet, sta je oog in oog met een legendarische admiraal. Je zeilt samen met andere varensgasten het zeegat uit. En je gaat op audiëntie bij de Oranjes, die in kind aan huis zijn in Den Briel.

Verteller Brot neemt je mee op een historisch avontuur vol rampspoed, heldenmoed, bulderende kanonnen en kerende kansen. Ga mee en geniet van een fantastisch verhaal in het betoverende decor van historisch Den Briel.
De StoryTrail Theaterwandeling Brielle begint op zondag 12 november 2023 om 12:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/brielle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Deze voorstelling werd geïnitieerd door het Historisch Museum Den Briel in samenwerking met de Gidsengroep Brielle.

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter