Elke zondagmiddag in november en december: StoryTrail Theaterwandeling Utrecht vol prachtige stadsverhalen

StoryTrail wandeling Amelisweerd verhalenverteller Wannes presenteert

PERSBERICHT

Elke zondagmiddag in november en december:
StoryTrail Theaterwandeling Utrecht vol prachtige stadsverhalen

Tot eind december kan je elke zondagmiddag op avontuur in de geschiedenis van Utrecht. Een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail Theaterwandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het decor van de oude binnenstad brengt de verhalenverteller het verleden van Utrecht tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen staat van de ridders, de bouwmeesters, de heiligen en de schijnheiligen die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Terwijl je door de eeuwenoude straten slentert, ga je de vreemdste dingen meemaken. List, bedrog, liefde, verraad en bovenmenselijke opoffering. Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat daarvan tegenwoordig nog terug is te zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Utrecht, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint elke zondag t/m 24 december 2023 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.Storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter