Elke zondagmiddag in november en december: StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch vol prachtige stadsverhalen

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

Elke zondagmiddag in november en december:
StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch vol prachtige stadsverhalen

Tot eind december kan je elke zondagmiddag op avontuur in de geschiedenis van Den Bosch. Een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail Theaterwandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het decor van de oude binnenstad brengt de verhalenverteller het verleden van ‘s-Hertogenbosch tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen staat van de ridders, de bouwmeesters, de heiligen en de schijnheiligen die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Terwijl je door de eeuwenoude straten slentert, ga je de vreemdste dingen meemaken. List, bedrog, liefde, verraad en bovenmenselijke opoffering. Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat daarvan tegenwoordig nog is terug te zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Den Bosch, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint elke zondag t/m 24 december 2023 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter