Zondag 5 november: StoryTrail Theaterwandeling door Den Haag

StoryTrail wandeling landgoed Huys ten Donck. Verhalenverteller Franciscus vertelt

PERSBERICHT

Zondag 5 november: StoryTrail Theaterwandeling door Den Haag
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

De geschiedenis van Den Haag beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 5 november. Verhalenverteller Franciscus is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!
De StoryTrail stadswandeling Den Haag laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De grachten, pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Franciscus je meeneemt naar het Den Haag van eeuwen terug.
Dat gaat wat worden, want de stad heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.
De StoryTrail Theaterwandeling Den Haag begint op zondag 5 november 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter