Zondag 5 november: StoryTrail wandeling door Gorinchem vol theater en historie

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 009 Blog

PERSBERICHT

Zondag 5 november:
StoryTrail wandeling door Gorinchem vol theater en historie

Op zondagmiddag 5 november kun je samen met verhalenverteller Johannes een heerlijke duik nemen in de geschiedenis van Gorinchem. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de mooiste historische verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Ooit waren de Heren van Arkel de onbetwiste machthebbers in Gorinchem. Zij hadden een geheim wapen waar niemand tegenop kon. Maar zij hadden ook een achilleshiel, die hen uiteindelijk toch ten val bracht. Hoe dat precies is gegaan? Dat is een van de dingen die je gaat ontdekken tijdens de StoryTrail Theaterwandeling.

Johannes vertelt je alle ins en outs over het legendarische geslacht Van Arkel, over hun opkomst en ondergang. Maar dat is lang niet alles, want gaandeweg deze vertelwandeling ga je kennismaken met nog veel meer historische Gorcumers. Je gaat op stap met soldaten en marskramers, edele ridders en geniepige verraders. Voor je het weet, zit je middenin een spannend historisch avontuur.

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van al die historie tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 5 november 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter