Ga mee met verhalenverteller Marie Louise op zondag 24 oktober

deventer_yt

PERSBERICHT

Ga mee met verhalenverteller Marie Louise op zondag 24 oktober:
De StoryTrail stadswandeling laat je de geschiedenis van Deventer beleven  

Op zondag 24 oktober kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis van Deventer, samen met verhalenverteller Marie Louise. Haar StoryTrail stadswandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur dat bol staat van bizarre, spannende en ontroerende stadsverhalen.  

Het mooie Deventer staat alom bekend als boekenstad én als koekenstad. Hoe is dat zo gekomen? Samen met verteller Marie Louise ga je op zoek naar het antwoord. Dat ligt verborgen in de diepe donkere stadsgeschiedenis, en daarheen neemt Marie Louise je dan ook mee. Eeuwen en eeuwen terug in de tijd.

Dwalend door de prachtige oude binnenstad ontdek je verhalen over wijsheid, liefde en strijd, over studenten, soldaten en kerkvorsten. Marie Louise laat je die verhalen zo levensecht beleven dat het wel lijkt alsof je midden door de stadsgeschiedenis heen wandelt. Zo beleef je de historie van Deventer op een manier die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zondag 24 oktober om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter