Donderdag 28 oktober: StoryTrail stadswandeling Goes vol sterke verhalen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail-17

PERSBERICHT

Donderdag 28 oktober: StoryTrail stadswandeling Goes vol sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op donderdag 28 oktober de StoryTrail stadswandeling Goes: een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Johannes neemt je mee door de bewogen stadsgeschiedenis. 

Goes is een van de oudste en mooiste steden van Zeeland. Met de oudste en mooiste verhalen. Tijdens de StoryTrail stadswandeling wekt de verhalenverteller die eeuwenoude sagen en legenden stuk voor stuk tot leven.  

Dwalend door straten en stegen ga je de stadsbewoners van lang geleden ontmoeten. Die hebben ons veel te vertellen! De gevierde handboogschutter Cornelis, de dappere lichtwachter Naerebout, sluwe dieven en vrijmoedige viswijven: zij hebben in hun tijd de meest fantastische avonturen beleefd.

Die avonturen kun je tijdens de StoryTrail stadswandeling Goes ook gaan beleven, samen met verteller Johannes. Wees welkom bij een vertel-avontuur dat je niet snel meer vergeet. 

De StoryTrail stadswandeling Goes begint op donderdag 28 oktober 2021 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Deze StoryTrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 28 t/m 31 oktober 2021 van StoryTrail stadswandelingen in Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.StoryTrail.nl.

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter